Testimonial

Als coach heeft Peter de unieke skills om de ogen van zijn cliënt open te zetten, waardoor hij of zij de kans krijgt een objectiever beeld te creëren van zijn of haar leven. Door zijn methodiek krijgt de cliënt zelf inzicht en ideeën over de richting die hij of zij op wil, zonder dat Peter daar een onmisbare factor in wordt. Met andere woorden: Peter zorgt ervoor dat je op je eigen kracht verder kunt na zijn coaching traject, zonder dat je afhankelijk blijft van begeleiding. Ik heb dit als uiterst effectief maar ook als een geruststelling ervaren, vooral omdat ik na Peter zijn coaching traject ook echt dóór kon, en zijn methodiek op eigen kracht kon blijven voortzetten, tot op de dag van vandaag. Echter had ik nooit tot deze inzichten gekomen zonder de manier waarop Peter zich opstelt tijdens de sessies: zeer kwetsbaar, luisterend, analytisch en op recht geïnteresseerd in iemand zijn motieven en gedachtegangen. Naast zijn coaching skills is Peter ook gewoon een topper als persoon en ben ik er dankbaar voor dat ik hem heb leren kennen!

– Britte van der Pouw

Dutch Qualified Dietitian • Graphic Designer • Former Professional Athlete 

Het was de pokon bij mijn groeitraject naar persoonlijk leiderschap!

– Maaike

Peter is een heerlijke no-nonsense coach die bijzonder scherp is. Ik heb een hekel aan coaches die maar een trucje kunnen dat ze het zelf hebben meegemaakt. Ze willen hun oplossing op je duwen. Peter heeft een heel arsenaal aan oplossingen en methodieken onder zijn arm, maar kijkt eerst gewoon naar jou als mens om daarna pas naar een eventuele trucje te grijpen. Een ook daarin is hij eigengereid, zelfs tegendraads. Fijn om een coach te hebben die je als mens bekijkt en scherp genoeg is om door te vragen naar het echte probleem. Dank. Ik zeg doen.

– Jan Fokke 

Peter weet je op een respectvolle manier te raken en in beweging te krijgen.

– Danielle

Voor het eerste coachingsgesprek met Peter dacht ik een vaag en moeilijk bereikbaar leerdoel in mijn werk te hebben. Situaties, persoonlijkheid, organisatiecultuur, ervaringen, kwaliteiten (of juist het ontbreken ervan). Alles hing met elkaar samen en geen idee waar te starten. In de gestructureerde aanpak die Peter koos, leidde hij me met heldere vragen naar concrete antwoorden. En kwam de essentie snel op tafel. Herkenbaar en behapbaar. In de gesprekken die volgden, keken we naar mijn ‘ oefeningen’ in de praktijk. Nu, een paar maanden na ons laatste gesprek, hangen de opgedane inzichten als sleutelwoorden in mijn hoofd. Ik kan ze zo oprakelen als ik vind dat ik mezelf even bij de kladden moet grijpen.

Nicolet

Met Peter heb ik mijn trainingstraject heel fijn kunnen afronden. Zijn manier van coaching geven is respectvol en hij luistert heel goed naar wat je tussen de regels door probeert te zeggen. Dit maakt dat hij hele treffende vragen kan stellen die je weleens, in positieve zin, confronteren.

– Basim

Ik heb Peter ervaren als een heel fijne coach, die dingen goed concreet weet te maken om zelf stappen te kunnen zetten. Hij luistert goed en heeft me vooral geholpen te begrijpen waarom ik handel zoals ik handel, zodat ik daar nu bewustere keuzes in kan maken.

– Nadja